Spitalul Clinic de Boli Infectioase Brasov
Servicii de specialitate in sanatate!

GDPR

Stimate pacient,

La data de 25 Mai 2018 a intrat in vigoare și au devenit aplicabile prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. Spitalul Clinic de Boli Infectioase,  se ocupa cu serizitate de datele personale, pastreaza dreptul la intimitate și protecția datelor cu caracter personal.
Drept urmare a regulamentului, Spitalul Clinic de Boli Infectioase vă aduce la cunoștinta urmatoarele:

1. Spitalul Clinic de Boli Infectioase prelucrează datele dumneavoastră cu bună credința, conform prevederilor Regulamentului.

2. În funcție de serviciile medicale de care ați beneficiat de la Spital, datele pot fi de identificare și de contact (ex. nume și prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail etc.), speciale (medicale), sociodemografice, etc.

3. Datele sunt prelucrate în scopuri legitime și determinate (ex.: furnizarea serviciilor medicale, efectuarea raportărilor către autoritațile competente, către terții cu care avem relații contractuale sau de colaborare – în situațiile în care ne-ați furnizat consimtământul pentru aceasta etc.) și în baza unui temei legal (ex. consimtământul, îndeplinirea unei obligații legale etc.).

4. Pastram datele atat cat este nevoie (ex. pe durata relatiei contractuale, la care se adauga o perioada suplimentara justificata in raport cu scopul prelucrarii).

5. Pentru a va putea furniza serviciile medicale, datele pot fi transmise catre terti (ex. autoritati, furnizori de servicii medicale care nu sunt efectuate de SCBI, etc.), care au obligatia legala sau contractuala de a va proteja datele. Atunci cand transferam datele in afara UE/ SEE, aplicam masurile suplimentare solicitate de Regulament.

6. Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (ex. cand sunt incomplete), dreptul de stergere a datelor (ex. cand prelucrarea nu a fost legala), dreptul la restrictionarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor (ex. cand doriti sa le transmiteti altui operator), dreptul de a obiecta, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dreptul de a retrage oricand consimtamantul direct.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctul 6, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata catre Spitalul Clinic de Boli Infectioase  la adresa: Brasov, str. Mihai Viteazul, nr. 9, sau pe email la adresa dpo.gdpr@sbibv.ro

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------